Eerste familie
Door: Diedjedewilt
Blijf op de hoogte en volg Didi en Tyler
02 Januari 2011 | Nederland, Vlaardingen
De dinsdag voor kerst stond mijn profiel dus online op de Amerikaanse site.
Via deze site konden hotsfamilies dus opzoek gaan naar hun nieuwe au pair!
Als snel kreeg ik een mail dat er een familie in mij geïnteresseerd is.
Een leuk gezin uit Boston. Niet echt te plaats waar ik heen wilde maar ik was toch benieuwd naar het gezin. Het gezin had drie kinderen 3, 9 en 12 jaar. Twee jongen en een meisje. Het meisje heeft een hersenverlamming. Daarnaast hebben ze nog een hond.
Na een beetje te hebben gemaild gingen we skypen. Hierin gaven ze aan dat zij mij wilde als hun nieuwe au pair omdat ik heel veel ervaring met ‘special needs’ heb. Mijn eerst indruk van de familie was gelijk goed! Een heel warm en liefdevol gezin een gezin waar ik het makkelijk een jaar uit kan houden. Er is alleen een probleem ze hebben een hond. Het is wel een antiallergie hond en aangezien ik toch best wel heel erg allergisch ben voor dieren kan dit toch een probleem zijn. Maar voor elk probleem is een oplossong en daarom ga ik mij volgende week laten testen om te kijken waarvoor ik nou precies allergisch ben en kan ik een één of andere spuit halen zodat ik gewoon goed reageert op die hond!
Het is natuurlijk allemaal nog niet zeker of ik naar Boston ga, want het liefst wacht ik alles nog even af maar aan de andere kant is dit wel een heel interessante familie! Beetje dubbel dus allemaal…
Als ik meer weet laat ik het weten!!
02 Januari 2011 - 13:03
Deborah:
Ach, scheetje.. Waar je ook terecht komt! You'll have a goooooooooood time.. and the BAHAMAS here we come!
xoxoxoxx -
05 Januari 2011 - 16:08
Melanie:
lieve did,
wat een leuke site zeg! super tof om je verhalen te kunnen lezen:-)
dikke kus -
07 April 2011 - 09:47
Tiniij:
He didi, kusjes van oma plantenga!!
(Heb ik zelf gedaan met daphne der BB, goed he!?)