Laatste blog vanuit The Netherlands! - Reisverslag uit Vlaardingen, Nederland van Didi en Tyler de wilt- Gilbert - WaarBenJij.nu Laatste blog vanuit The Netherlands! - Reisverslag uit Vlaardingen, Nederland van Didi en Tyler de wilt- Gilbert - WaarBenJij.nu

Laatste blog vanuit The Netherlands!

Door: Diedjedewilt

Blijf op de hoogte en volg Didi en Tyler

03 Maart 2011 | Nederland, Vlaardingen

Hello everybody! Ik vond het tijd voor mijn laatste blogje vanuit Nederland.

Ja want over 4 daagjes is het eindelijk zover dan vlieg ik richting Londen en vervolgens naar New York (JFK). Het zal een trip van ongeveer 12 uurtjes zijn, maar heb nu al gelezen dat ik mijn eigen beeldscherm in het vliegtuig heb en beschik over de nieuwste film en series. Juist! Didi vermaakt zich wel. Zo niet, dan ga ik gewoon een lekker potje liggen snurken.

Een paar weekjes geleden had ik zomaar een dipje. Een dipje zonder de saus, want zo gezellig was hij niet! Maar gelukkig hebben mijn lieve vriendinnetjes, vriendjes en familie hier uit getrokken! Alleen we laten inzien wat ik allemaal gaat missen.
Zoals:
- Het heerlijke eten van mijn mamsie
- Haring met ui
- Nederlandse spreek woorden, want in het engels klinkt het echt niet. Make that the cat wise, nee net niet hé!!
- Nederlandse kaas!
- Drop, o nee.. ik zoveel gehad met het Good Bye Party dat ik voorzien ben voor een jaar. Heerlijke!!!!

Hé maar kom op! Amerika is het land waar alles mogelijk is!! M&M met pindakaas bijvoorbeeld..

Ik kijk er zo naar uit! Nu eerst nog even de puntjes op de i zetten. Koffer is al gedaan. Wat een hell!! Ik wil alles mee nemen, maar helaas joh, past niet!! Grrr.. des te meer rede heb ik om gelijk in NY te shoppen. Ik ga vanuit NY toch met de trein naar mijn hostfamilie dus overgewicht mag vanaf NY!!!

Nou tot snel

Good bye and see you soon!!

Love xoxo

• 03 Maart 2011 - 21:53

Sonja:

oooh didi wat spannend.. ooh en wat een heerlijk vooruitzicht! SHOPPEN IN NY!!!!!

starbucks en dunking donnut. jammie.. kon ik maar mee hahha xxxx

• 04 Maart 2011 - 09:07

Melanie:

ben gewoon beetje zenuwachtig ha ha. geniet van je laatste daagjes lieffie! kus

• 04 Maart 2011 - 19:00

Anneke:

nou meis ik wens een ongelofelijke avontuurlijke tijd in amerika een ding didi het eten (mijn persoonlijke smaak) is zo smerig zo vet zelf de toast druip het vet uit, buitens huis dan. maar in de supermarkt mmmmm allemaal gezonde heerlijkheden laat je dromen uit komen en gaat ervoor !!!

• 04 Maart 2011 - 20:23

Deborah:

Haaiii liefieee! Weer een leuk verhaaltje van je.. Het is zo spannend allemaal, nog maar een paar daagjes! Voor je 't weet loop je in 't mooie NY rond en ga je naar je top familie! Super om je maandag nog even te zien.. Enne dat snurken kun je wel, hihihi..
    Dikke kusss xoxox

• 07 Maart 2011 - 21:02

Ome Willem:

Hoi Didi,
    Sorry voor de late reactie, maar vooralsnog een hele goede reis en heel veel plezier in amerika, geniet ervan en doe Obama de groeten van mij !!
    Veel plezier nicht !!!!
    Ome Willem